dijous, 21 d’octubre de 2010

DARRERES NOTICÍES

Notícies

JORNADA 23 D'OCTUBRE
Partits de la setmana:

Divendres, 21,00h junior masculí Boscos- Jovent A, pavelló Calós.

Dissabte matí,
9,00h infantil masculí CB Boscos Ciut.-Acústic Menorca - CCE Sant Lluís.
10,30h mini femení CB Boscos Ciutadella-Ses Voltes - CD Alcázar B.
11,30h mini masculí CB Boscos Ciutadella B- Curtidos Taltavull - MB-San José.
12,30h infantil femení CB Boscos Ciut.-Nuovo Llenceria - CD Alcázar B.
( tots aquests partits en es pavelló de calós).
A les 10,30h el mini masculí A juga amb l'alcazar A a maó.

Dissabte capvespre, a les 16,00h CB Boscos Emsa -CB Ferreries, pavelló de calós.

Diumenge matí, a les 10,00h CB Boscos Ass.Bosch P- CB Jovent d'Alaior A pavelló de calós.
CONVENI AMB EL MENORCA BÀSQUET

El Menorca Bàsquet ha signat la renovació de l'acord de col·laboració i foment del bàsquet amb sis clubs de l'illa, que es beneficiaran dels diferents programes que el club d'ACB ha dissenyat per a promocionar l'esport a l'illa.

L'acord s'ha signat ja amb 6 clubs


Aquest acord de col·laboració i foment del bàsquet del Menorca Bàsquet inclou, per a tots els clubs associats, la participació en el programa de formació continuada d'entrenadors, que compta amb unes jornades formatives i l'edició d'uns quaderns tècnics. També compta amb un programa de tecnificació per a jugadors, amb trobades mensuals i treballs individuals específics. A més d'altres mesures per a la promoció del bàsquet en general i la implicació de l'entorn, jugadors i afició de tots els clubs.

El president Benito Reynés es congratula "de la rapidesa en l'enteniment que hi ha hagut amb totes les entitats per renovar aquestes col·laboracions. El grau d'entusiasme i agraïment amb què han rebut la nostra proposta ens anima a seguir treballant com a element vertebrador del bàsquet balear, en el foment i la promoció del nostre esport".


Juanma Fernández, coordinador del CB Boscos,
s'expressa en termes similars, "estem encantats de col·laborar amb el Menorca Bàsquet. Això ens anima a seguir treballant en la formació de base perquè apareguin nous 'Joans Faners' i amb la referència i ajuda del Menorca Bàsquet en el més alt".ENTRENAMENTS DE TIRJa hem començat amb els entrenaments de tir que es faran cada dilluns, els entrenaments estarán dirigits per en Maties Castell. L'objebtiu d'aquestes clases es aconseguir una millora en el tir de mitja i llarga distancia. El primer dia els al·lots/es van quedar ja esglats del que en molt poc temps es pot aconseguir una milloria notable. Desitjam molta sort en Maties i que ho pugui disfrutar en es maxim, Com de ben segur ho disfrutarán els al·lots/es.


Resultats de sa jornada ( 15/16 d'octubre):

Senior femení, Ferreries 97 Boscos 39 sa lluita per es partit es va rompre quan es físic de les grogues va minvar, un equip molt jove que ha de anar a més a poc a poc.

Junior masculí, Boscos 62 Ciutadella 58, partit amb molt de nirvis típic d'un derbi amb un gran partit d'en Josep Piris.

Cadet masculí, Alcazar A 111 Boscos 21, res a fer davant un molt bon equip.

Infantil femení, Ferreries 48 Boscos 24, derrota que fa pensar que s'ha de fer més feina per intentar arribar a tenir un bon nivell i un bon físic.

Infantil masculí, Ciutadella B 33 Boscos 83, bona victoria en marcador tancat i fent un bon bàsquet.

Mini femení, San Lluís 59 Boscos 27, contentes per que van progressant i amb il·lusió i esforç tot arribarà.

Mini masculí A, Boscos 96 Salle de Maó 66, Impresionant darrera part amb un 27 a 5 de parcial.

Mini masculí B, Ciutadella B 48 Boscos B 40 continuan amb molt bona linea i de ben segur lluitaran per seguir disputant en el 100% tots es partits.