diumenge, 17 de gener de 2010

Ja tenim pàgina web cbboscosciutadella.es

El Club Bàsquet Boscos de Ciutadella està d’enhorabona. Fa un temps es va decidir fer una pàgina web, per fi ja es una realitat.

Amb aquesta pàgina el que volem és donar a conèixer el nostre club i que els nostres socis, amics i simpatitzants, puguin saber el que fem, coneguin els nostres objectius i estiguin al dia de les nostres activitats. Aquesta pàgina també servirà com canal de comunicació i fomentar que es club entri en es món de ses noves tecnologies.

Aquest 2010 hem començat un altre any de feina, amb aquests fillets i filletes que volen aprendre i jugar al bàsquet. Nosaltres ho fem amb moltes ganes per millorar dia a dia. Podem crèixer com a club i ajudar a aquests al·lots i al·lotes a créixer com a persones, que aprenguin a jugar però, sobretot, que aprenguin a ser persones amb un esperit de lluita i esforç, i de companyerisme. Estem orgullosos del nostre equip d’entrenadors. Estem segurs que tenim els “millors” perquè són els que nosaltres hem escollit.

També estem molt satisfets de veure que cada dia som més, en aquesta gran família, per això demanem la col·laboració de tots vosaltres perquè ens ajudeu a complir tots els nostres objectius.

I a tots els fillets i filletes pensau que podeu guanyar, però també perdre, això no és el més important, el que es més important es participar. I el més valuós és disfrutar i, sobretot, ser respectuosos amb els rivals.

Gràcies a tots vosaltres, per fer possible que els “Boscos” siguin una realitat dia a dia.

Junta Gestora del Club Bàsquet Boscos

2 comentaris:

Juanma ha dit...

Benvinguts a sa Web

Juanma Fernández
Responsable Esportiu

jose ha dit...

S'intencio d'aquesta seccio es que sigui participativa, esperam es vostros comentaris de basquet, de club i esportius.